Dufour Media hjælper virksomheder med at fortælle deres historie

Dufour Media hjælper virksomheder med at fortælle deres historier.

Og her spiller det visuelle aspekt en stor rolle. Gennem syv år har Casper Dufour hjulpet alt fra SMVere til store internationale virksomheder med at formidle vigtige fortællinger til de rette målgrupper.

Videoproduktion er et centralt element for virksomhedens positionering, og spiller sammen med et utal af øvrige kommunikationsstrategiske retninger. Det inkluderer bl.a. Employee Branding, reklamer og kampagner.

Vejen til det bedste produkt opnås gennem transparens. Derfor involveres kunden gennem hele processen.

Videoproduktion med kvalitet for øje

Når du vælger Dufour Media til at stå for din næste videoproduktion, vil du blive mødt af en tilgang, hvor højfaglighed og professionalisme er i fokus. Mulighederne med video er mange, og derfor afstemmer vi altid forventninger, så vi ikke går forbi hinanden igennem processen.

Ved booking af Dufour Media er det ikke kun videoproduktion du får som produkt. Vi vejleder dig også gerne igennem hele processen fra a-z. Det kan være alt fra valg af lokationer, til hvilke formater der skal leveres når en video skal bruges på de sociale medier.

Vi er specialiser i videoer på tværs af medier, det betyder at vi tilpasser dine videoer til lige netop det medie hvor du gerne vil ses.